Conceput pentru indeplinirea nevoilor tale.

Putere si determinare in fiecare linie. Daca ai un business mic, poti sa ai senzatia ca faci treaba mai multor oameni deodata. PROACE e aici sa te ajute si a fost conceput sa fie singura furgoneta de care vei avea nevoie vreodata.

Configureaza

Toyota Proace

Indiferent daca ai un start-up sau un business in dezvoltare, vei descoperi ca PROACE a fost conceput sa reprezinte singura furgoneta de care poti avea nevoie vreodata.

In plus, PROACE este disponibil si in versiunea electrica, pregatita sa iti ofere mobilitatea de care ai nevoie, in zonele urbane si nu numai. Descopera duba electrica PROACE EV, configureaz-o in functie de nevoi si cere oferta de pret.

Configureaza Toyota Proace

Programeaza

Test Drive Toyota Proace

Toyota Proace. Autoutilitara disponibila in 3 versiuni, cu sarcina utila de pana la 1100kg si o capacitate de tractare de pana la 2000kg. Te-am convins? Programeaza un test drive cu modelul tau preferat Toyota, la cea mai apropiata reprezentanta.

Solicita Test Drive
Completeaza formularul de mai jos, iar un reprezentant Toyota Promo te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta detaliile ofertei.