Conceputa pentru oras, construita pentru a merge mai departe.

Profita de oferta cu 8% reducere pentru orice comanda la modelul Toyota Corolla Sedan Benzina. Realizata cu ajutorul platformei Toyota New Generation Architecture (TNGA), Toyota Corolla Sedan ofera o experienta la volan cu adevarat superioara. Suspensia imbunatatita, controlul dinamic, dar si motorul de 1.8 litri benzina.

Configureaza

Toyota Corolla Sedan Benzina

Toyota Corolla Sedan - masina de familie cu portbagaj generos, interior confortabil si spatios, sisteme de siguranta si motorizare hibrida. Corolla Sedan ofera o senzatie incontestabila de putere, caracterizata de linii rafinate, curgatoare si o caroserie ampla, dar aerodinamica.

Configureaza Toyota Corolla Sedan Benzina

Programeaza

Test Toyota Corolla

Rafinata, spatioasa si confortabila, oferind o tehnologie si un confort de prima clasa pentru fiecare pasager, interiorul este la fel de relaxant si convenabil. Cu spatii de depozitare inteligente, spatiu pentru picioare si finisaje premium, va veti bucura in aceeasi masura de calatorie si de destinatie.

Solicita Test Drive
Completeaza formularul de mai jos, iar un reprezentant Toyota Promo te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta detaliile ofertei.