Fara compromisuri!

Puternica si cu o prezenta impozanta pe sosea, caroseria puternica a Toyota RAV4 Hybrid atrage privirile tuturor, pornind de la elegantele sale faruri cu LED, continuand de-a lungul siluetei indraznete si ajungand la superbele sale lampi cu LED - toate formand un aspect unic si rafinat.

Configureaza

RAV4 Hybrid

Puternica si cu o prezenta impozanta pe sosea, caroseria puternica a Toyota RAV4 Hybrid atrage privirile tuturor, pornind de la elegantele sale faruri cu LED, continuand de-a lungul siluetei indraznete si ajungand la superbele sale lampi cu LED - toate formand un aspect unic si rafinat. Personalizeaza modelul RAV4 si solicita un test drive.

Configureaza RAV4 Hybrid

Programeaza

Test Drive cu RAV4 HYBRID

Distinctiv si sofisticat, cu suficient spatiu pentru orice. RAV4 Hybrid are un interior contemporan, bine organizat si plin de tehnologie utila.Te-am convins? Programeaza un test drive cu modelul tau preferat Toyota, la cea mai apropiata reprezentanta.

Solicita Test Drive
Completeaza formularul de mai jos, iar un reprezentant Toyota Promo te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta detaliile ofertei.