CONCEPUT PENTRU INDEPLINIREA NEVOILOR TALE

Alimentat de un motor silentios hibrid pe benzina de 2,5 litri, Camry Hybrid ofera cuplu amplu la viteze mici, putere fenomenala la viteze mai mari, precum si reprize de acceleratie rapida. Camry ofera pasagerilor o calatorie confortabila, fara a compromite spatiul. Scaunele de calitate realizate din cele mai bune materiale fac ca fiecare calatorie sa se simta premium, in timp ce spatiul amplu pentru cap si picioare iti permite sa te intinzi si sa te bucuri de drum.

Configureaza

Toyota Camry Hybrid

Cabina primitoare a noului Camry Hybrid combina maiestria cu spatiul si practicalitatea de care ai nevoie. Liniile neintrerupte creeaza senzatia de spatiu in jurul soferului si pasagerului din fata in timp ce cabina inteligent construita asigura pozitia ideala la volan.

Configureaza Toyota Camry Hybrid

Programeaza

Test Drive Toyota Camry Hybrid

Toyota Camry pune totul intr-o perspectiva mai clara. Bazandu-se pe cei peste 20 de ani de experienta hibrida, acest vehicul de inalta performanta imbina inovatia dinamica cu sofisticarea atemporala.Solicita Test Drive
Completeaza formularul de mai jos, iar un reprezentant Toyota Promo te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta detaliile ofertei.