Pregateste-te pentru marile aventuri ale vietii cu noua Corolla Cross.

Profita de oferta cu 6% reducere pentru orice comanda la modelul Toyota Corolla Cross Hybrid. Noua Toyota Corolla Cross iti ofera tie si celor dragi tot ce aveti nevoie pentru a face fata imprevizibilului vietii de familie. Datorita consumului de combustibil remarcabil de redus, tractiunii integrale si habitaclului spatios cu tehnologie intuitiva, practicul model Corolla Cross iti ofera tot ce ai nevoie pentru a urca la volan.

Configureaza

Toyota Corolla Cross Hybrid

Conceputa pentru viata de familie - Corolla Cross ofera tuturor motive pentru a zambi. Cu rezistenta unui automobil de familie robust si design-ul intuitiv de SUV – este perfecta pentru viata de zi cu zi. Corolla Cross este echipata pentru a face fata oricarei provocari de care vei avea parte.

Configureaza Toyota Corolla Cross Hybrid

Programeaza

Test Toyota Corolla Cross Hybrid

Oriunde ai merge, cea de-a cincea generatie a sistemului hibrid de pe modelul Corolla Cross nu va dezamagi familia. Tractiunea integrala inteligenta si puternicul sistem pentru urcarea unei pante in marsarier inseamna ca sunteti mereu pregatiti pe tot parcursul anului. Fie ca este vorba de o calatorie mai lunga sau ca faci pe soferul de taxi pentru copii, tehnologia iti permite sa ajungi la destinatie rapid si convenabil.

Solicita Test Drive
Completeaza formularul de mai jos, iar un reprezentant Toyota Promo te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta detaliile ofertei.