Putere fara egal. Caracter legendar

Land Cruiser are reputatia unui SUV adevarat adaptat orcarui teren cu un stil exterior elegant, modern si un tren de rulare robust. Off-road sau pe on-road, esti mereu la inaltime.Land Cruiser este echipat cu Toyota Safety Sense, o suita de tehnologii active de siguranta concepute pentru a preveni sau atenua coliziunile intr-o gama larga de situatii ce pot fi intalnite in trafic. Acestea includ Sistemul de siguranta pre-impact (PCS) cu Detectare pietoni, Cruise Control Adaptiv (ACC), Sistem de avertizare la parasirea benzii (LDA), Sistem de comutare automata intre faza lunga si faza scurta (AHB) si Sistem de asistenta pentru marcaje rutiere (RSA).

Configureaza

Toyota Land Cruiser

Traversari de rauri, coborari pe grohotisuri - Land Cruiserul este legendar pentru capacitatea sa de a face fata pe cele mai dure tipuri de teren off-road si de a te aduce inapoi in siguranta. Niciun alt SUV nu poate oferi aceasta combinatie unica de performante pe sosea si off-road.

Configureaza Toyota Land Cruiser

Programeaza

Test Drive Toyota Land Cruiser

Land Cruiser este echipat cu Toyota Safety Sense, o suita de tehnologii active de siguranta concepute pentru a preveni sau atenua coliziunile intr-o gama larga de situatii ce pot fi intalnite in trafic. Vino la TEST DRIVE sa te convingi.

Solicita Test Drive
Completeaza formularul de mai jos, iar un reprezentant Toyota Promo te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta detaliile ofertei.